NAL BİR MIH İKİ

 

Nal Bir Mıh İki Kitabını buradan indirebilirsiniz.

Yayına sunmamın üzerinden bir yıla yakın bir süre geçmiş; NAL BİR MIH İKİ adını taşıyan, PDF formatında ücretsiz olarak okurların bilgi ve ilgisine sunduğum kitabımı pek çok internet ortamında yayımlamıştım. Bugün kitabımı yayımladığım ortamlardan biri olan ve binlerce e- kitabı bünyesinde barındıran Publitory internet sitesinde en çok okunan kitaplar arasında ilk sıralarda olduğunu gördüm. Bunun yanında Azerbaycan merkezli, dil ve etimoloji kütüphanesi olarak yayın yapan Turuz internet sitesinde (Site şu anda sorunlu görünüyor) “Nal Bir Mıx Iki-Masal-Siir-Tarix Xermeni Yazılar-Doğan Alparslan Demir” adıyla yayınlanmasından sonra, son bir yıl içinde çok sayıda Azeri okurdan güzel mesajlar aldım. Kaldı ki Google’da “Nal Bir Mıh İki” şeklinde arama yapıldığında Turuz sitesinden kitabı indirmenin olanaklı olduğunu görüyorsunuz.  Sonuç olarak gelinin güzelliğinden şikayetçi olunmaz…

Giriş bölümünde bu kitabı yazmaktaki dileğimi şu satırlarla anlatmışım:

“Bu kitap, öncelikle, size keyifli bir okuma deneyimi vadediyor; kendinizi, Arthur Rimbaud’un tayfalarını kaybetmiş, denizlerde oradan oraya sürüklenen sarhoş gemisinde bulmanızı dileyerek yazdım bu kitabı. Tarihin “sıkıcı” gerçekleri ile masallar kaynaşsın, şiir aralarında oynaşsın istedim, destanların ve mitolojinin dizeleri birbirine dolansın diledim.” 

Nal Bir Mıh İki adlı kitabımı indirmek, okumak isterseniz bu yazının girişindeki linki tıklamanız yeterli.

Güzel okuyun.

screenshot

 

 

 

NAL BİR MIH İKİ” üzerine 3 yorum

  1. Bir solukta okudum. nefes kesici. Bu kitabı Yandex hesabıma yükleyip sosyal medya hesaplarımda paylaşabilir miyim? Kitabın daha çok kişiye ulaşması için ben de elimden geleni yapmak istiyorum.

    Liked by 1 kişi

    1. Fatma Hanım, ilginize teşekkür ediyorum. Kitabı dilediğiniz her yerde paylaşabilirsiniz.

      Beğen

Yorum bırakın